Centrum Sztuki Współczesnej w Lublinie

Inwestor: Gmina Lublin

Biuro Architektoniczne: Pracownia Architektoniczna Wasko – Projekt

Zakres prac: Dokumentacja projektowa wykonawcza, kosztorys inwestorski, przedmiar

Opis ogólny:

Projekt ma na celu adaptację budynku dawnych warsztatów szkolnych przy ul. Popiełuszki w Lublinie, obecnej siedziby Galerii Labirynt. Powstanie w nim Centrum Sztuki Współczesnej. Dokumentacja obejmowała instalacje audiowizualne dla przestrzeni wystawienniczych (800 m2), sali wielofunkcyjnej, holu głównego, studia audiowizualnego, mediateki i innych pomieszczeń ogólnodostępnych.

Zastosowane rozwiązania / systemy:

  • System nagłośnienia i projekcji

  • System dystrybucji sygnałów audio i video

  • System rejestracji przebiegu spotkań i konferencji

  • Rolety wewnętrzne sterowane elektrycznie

  • System sterowania urządzeniami multimedialnymi, oświetleniem, roletami

  • System mobilnych ścian przesuwnych

  • System oświetlenia scenicznego

This site uses cookies. Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - Dowiedz się więcej